Παραδοσιακός ξενώνας

ΑΜΑΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ

Στη Θεσσαλία, στα παράλια του νομού Λάρισας, στη Σκήτη Αγιάς, πολύ κοντά στον Αγιόκαμπο με τις πεντακάθαρες παραλίες του, τη Βελίκα, Μεταξοχώρι, Μελιβοία και το Πολυδένδρι, σκαρφαλωμένος στο πανέμορφο Μαυροβούνι και σε περιοχή Natura, απαράμιλλου φυσικού κάλλους, βρίσκεται ο Παραδοσιακός Ξενώνας Αμανίτης του Καίσαρος, Ιδανικός προορισμός για διακοπές στη Λάρισα, χειμώνα, καλοκαίρι, για μια αξέχαστη διαμονή σε αρχοντικά καταλύματα, σε ένα περιβάλλον πανέμορφο, αγαπημένος χειμερινός και καλοκαιρινός προορισμός.
Ξενώνας

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Ο ξενώνας αποτελείται από 3 διώροφα κτήρια (ΑΥΓΗ, ΝΗΡΙΪΔΕΣ και ΝΑΪΑΔΕΣ) με επιπλωμένα διαμερίσματα και σουίτες 4 κλειδιών. Όλα τα διαμερίσματα και οι σουίτες έχουν θέα προς την θάλασσα.

Εξειδικευμένες Παροχές

Αξιοθέατα της περιοχής

Αγιόκαμπος, Σκήτη, Βελίκα, Παράλια Λάρισας, Κίσσαβος, Μαυροβούνι: Μέρη και ονόματα εν πολλοίς άγνωστα, μιας Ελλάδας άγνωστης στους πολλούς, κρυμμένη με επιμέλεια λες, σα να θέλει να υποδεχθεί μόνο τους μύστες, τους εκλεκτούς, αυτούς που θα την τιμήσουν και θα την αγαπήσουν, για να τους το ανταποδώσει πολλαπλάσια.

Καλώς ήλθατε λοιπόν στη χώρα των Λαπιθών και των Κενταύρων.

Ονειροπολείστε στη σκιά των θρύλων και των μύθων.

Οργανωμένες Δραστηριότητες

Η διαμονή στον ξενώνα Αμανίτης του Καίσαρος στη Σκήτη Αγιάς, στη Λάρισα, μόνο μονότονη δεν θα είναι για όσους θελήσουν να ψάξουν τις ομορφιές της. Ξεκινώντας απ' τον παραδοσιακό ξενώνα Αμανίτης του Καίσαρος, εξερευνήστε την πανέμορφη φύση στο Μαυροβούνι και τον Κίσσαβο.

Τελευταία νέα

Μαθήματα Ταοϊστικού Τάϊ-Τσι

Μαθήματα Ταοϊστικού Τάϊ-Τσι

Από 30 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2017, στον ξενώνα «Αμανίτης του Καίσαρος», ο κ. Παπαδόπουλος Κων/νος, δάσκαλος Ταοϊστικού Τάϊ-Τσι, θα παρουσιάσει διάφορες θεραπευτικές φόρμες.