Παροχές του ξενώνα μας

Ιατρικός τουρισμός και εναλλακτικός τουρισμός με εναλλακτικές μορφές θεραπείας διαφόρων επώδυνων παθήσεων και συμπτωμάτων (οσφυαλγία,ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο, ρευματοπάθειες κ.α) με βελονισμό, οστεοπαθητική, χαλάρωση (relaxation), μεθόδους αυτοθεραπείας (autogenic training), massage, υδροθεραπεία κλπ) και συνεπώς υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με τις διακοπές σας (καλοκαιρινές ή χειμερινές).
Οι υπηρεσίες αυτές βρίσκονται υπό την επίβλεψη και ευθύνη του προέδρου της εταιρίας κ. Βασιλείου Μπαλαή, ιατρού, ειδικού Φυσιάτρου-βελονιστή.

Βοτανοθεραπεία με συνδυασμούς βοτάνων και ροφήματα από την πλούσια χλωρίδα της περιοχής για τόνωση του οργανισμού, χαλάρωση, ξεκούραση, αποτοξίνωση.

Ξεναγήσεις από ειδικούς για γνωριμία με την τοπική χλωρίδα (μανιτάρια, βότανα κλπ). Μπορείτε να συμμετάσχετε σε εξορμήσεις για οικολογική συλλογή και φωτογράφηση μανιταριών μαζί με τη «Λέσχη μελέτης και προστασίας της μυκητοχλωρίδας και του δάσους Ν. Λάρισας Amanita Caesarea», καθώς και σε περιπάτους στη γύρω φύση για γνωριμία και ενημέρωση για τις δράσεις φαρμακευτικών βοτάνων της περιοχής και τη χρήση αρωματικών βοτάνων στην κουζίνα.

Οργάνωση ημερίδων γευσιγνωσίας ελληνικών και ξένων οίνων

Μαθήματα επιστημονικής γευσιγνωσίας οίνων

Παρουσίαση των οίνων, που παράγονται στο Νόμο Λάρισας από μικρούς και μεσαίους παραγωγούς, με στόχο τη γνωριμία και διάδοση ντόπιων καλών ποικιλιών Οίνου

Θαλάσσια σπορ στις παραλίες του Αγιοκάμπου,  CanoeKauak, Zodiacing, sailing, kanyoming, «σπορ κοντά στη φύση» κ.α σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες(Trekking Hellas).