Πως θα έρθετε

Η πρόσβαση στον Παραδοσιακό Ξενώνα «Αμανίτης του Καίσαρος» είναι πολύ εύκολη και θα διαρκέσει περίπου 30-40 λεπτά, αφότου εγκαταλείψετε την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας.
Όσοι λοιπόν έρχεστε από Αθήνα θα πρέπει να στρίψετε στην έξοδο Νο2 προς Λάρισα-Αγιά, ενώ όσοι έρχεστε από Θεσσαλονίκη στρίβετε στην έξοδο Νο 3.

Ακολουθείτε εν συνεχεία τις πινακίδες προς Αγιά και Παράλια του νομού Λάρισας, και σε 20 λεπτά περίπου θα φτάσετε στην Αγιά, την μεγαλύτερη κωμόπολη της περιοχής.
Από εκεί, είτε περάσετε μέσα από την κωμόπολη είτε την παρακάμψετε από τον περιφερειακό, κατευθύνεστε προς Αγιόκαμπο, και στο σημείο όπου ο δρόμος διχάζεται, ακολουθείτε τον δεξιό δρόμο προς Ποταμιά-Σκήτη.
Η διαδρομή είναι μαγευτική, πνιγμένη μέσα στο πράσινο, και η θέα καταπληκτική. Πριν αρχίσετε να ανηφορίζετε, θα δείτε δεξιά σας το γεφύρι του Αλλαμάνου,  που κτίσθηκε το 1858 με δωρεά του γιατρού Αλλαμάνου.
Σε 10 λεπτά περίπου θα μπείτε στην Σκήτη.
Εκεί, στον διχασμό του δρόμου όπου υπάρχει η όμορφη ταμπέλα του ξενώνα μας, εσείς ακολουθείτε την κατεύθυνση ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ και εν συνεχεία ευθεία, αγνοώντας όλους τους παραδρόμους στα αριστερά σας. Αφού λοιπόν περάσετε και το παλιό εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, θα φτάσετε στην άκρη του χωριού, και ακολουθώντας τη σήμανση κατεβαίνετε τον τσιμεντοστρωμένο δρόμο και εισέρχεστε στον ξενώνα μας, όπου θα σας υποδεχτούμε με ένα γλυκό χαμόγελο.

«Καλώς  ορίσατε!!»

Εναλλακτική διαδρομή για όσους έρχονται από
Θεσσαλονίκη και Β. Ελλάδα

Από την εθνική οδό, μόλις περάσετε τη γέφυρα του Πηνειού και πριν μπείτε στα Τέμπη, θα ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Στόμιο, Κόκκινο Νερό, Αγιόκαμπο, όπως δείχνει η πινακίδα που θα βρείτε στην αριστερή πλευρά.

Η διαδρομή είναι μαγευτική. Πράσινο και γαλάζιο, ο Κίσσαβος και το Αιγαίο Πέλαγος!!

Εν συνεχεία θα περάσετε την Βελίκα, την Σωτηρίτσα, και φτάνοντας στον Αγιόκαμπο  θα  ακολουθείσετε τις πινακίδες προς Λάρισα.και κατόπιν προς Σκήτη και θα στρίψετε αριστερά.

Κατόπιν, στον διχασμό του δρόμου, όπου υπάρχει η όμορφη ταμπέλα του ξενώνα μας, εσείς ακολουθείτε την κατεύθυνση ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ και εν συνεχεία ευθεία, αγνοώντας όλους τους παραδρόμους στα αριστερά σας. Αφού λοιπόν περάσετε και το παλιό εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, θα φτάσετε στην άκρη του χωριού, και ακολουθώντας τη σήμανση κατεβαίνετε τον τσιμεντοστρωμένο δρόμο και εισέρχεστε στον ξενώνα μας, όπου θα σας υποδεχτούμε με ένα γλυκό χαμόγελο.

«Καλώς  ορίσατε!!»