ΑΜΑΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ

Η Σκήτη Αγιάς, στο νομό Λάρισας, είναι ένα πανέμορφο χωριουδάκι σκαρφαλωμένο στο καταπράσινο Μαυροβούνι και σε προστατευόμενη περιοχή Natura. Απέχει 45 χιλιόμετρα από την Λάρισα, επτά χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο με τις πεντακάθαρες παραλίες του και από δέκα έως είκοσι χιλιόμετρα απ’ τα υπόλοιπα παράλια της Λάρισας (Βελίκα, Σωτηρίτσα, Κουτσουπιά. Κόκκινο Νερό), την Αγιά και το Μεταξοχώρι.

Εκεί λοιπόν, στην άκρη του χωριού Σκήτη, πνιγμένος μέσα στο πράσινο, τις μυρουδιές και τα χρώματα, αμόλυντος από τον μαζικό τουρισμό, βρίσκεται το κατάλυμα «Amanitis Caesarea-Αμανίτης του Καίσαρος».

Αποτελείται από ενοικιαζόμενα δωμάτια με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (studios διαμερίσματα) και σουϊτες τεσσάρων (4) κλειδιών.
Αγαπημένος χειμερινός και καλοκαιρινός προορισμός για διακοπές στο βουνό και στα παράλια της Λάρισας, για μια αξέχαστη διαμονή σε αρχοντικά καταλύματα, σε ένα περιβάλλον πανέμορφο!

Ξενώνας

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Το κατάλυμα μας αποτελείται από 3 διώροφα κτήρια (ΗΩΣ, ΝΗΡΗΙΔΕΣ και ΝΑΪΑΔΕΣ) με επιπλωμένα deluxe studio διαμερίσματα και σουίτες 4 κλειδιών, των οποίων όλα τα δωμάτια έχουν θέα προς την θάλασσα.

Ειδικές Παροχές

Αξιοθέατα της περιοχής

Αγιόκαμπος, Σκήτη, Βελίκα, Παράλια Λάρισας, Κίσσαβος, Μαυροβούνι: Μέρη και ονόματα εν πολλοίς άγνωστα, μιας Ελλάδας άγνωστης στους πολλούς, κρυμμένη με επιμέλεια λες, σα να θέλει να υποδεχθεί μόνο τους μύστες, τους εκλεκτούς, αυτούς που θα την τιμήσουν και θα την αγαπήσουν, για να τους το ανταποδώσει πολλαπλάσια.
Καλώς ήλθατε λοιπόν στη χώρα των Λαπιθών και το λίκνο των Κενταύρων.
Ονειροπολείστε στη σκιά των θρύλων και των μύθων.

Οργανωμένες Δραστηριότητες

Η διαμονή στον Αμανίτη του Καίσαρος στη Σκήτη Αγιάς, στη Λάρισα, μόνο μονότονη δεν θα είναι για όσους θελήσουν να ψάξουν τις ομορφιές της. Ξεκινώντας απ' το πολυτελές κατάλυμα Αμανίτης του Καίσαρος, εξερευνήστε και απολαύστε την υπέροχη θάλασσα στα παράλια της Λάρισας και την πανέμορφη φύση στο Μαυροβούνι και τον Κίσσαβο.