Σουίτα Ναϊάδες

Η σουίτα Ναϊάδες είναι μία πανέμορφη τρίχωρη σουίτα, 52 m2,  ιδανική για μεγάλες οικογένειες ή συντροφιές, φιλοξενώντας μέχρι 6 άτομα.
Αποτελείται από 2 ρομαντικές κρεβατοκάμαρες, μεγάλο σαλόνι με τζάκι και κουζίνα, λουτρό με καμπίνα και στήλη υδρομασάζ, δεύτερο WC και μεγάλο μπαλκόνι.

Η απίστευτη θέα σου κόβει την  ανάσα. Το μπαλκόνι θαρρείς πως είναι καράβι που σε ταξιδεύει στο απέραντο πράσινο του βουνού και το γαλάζιο του Αιγαίου, με απίστευτους χρωματικούς συνδυασμούς που μόνο η Φύση μπορεί να επιτύχει.

Χαλαρώνεις και ανανεώνεσαι αγναντεύοντας τη θέα από τα παράλια της Λάρισας μέχρι την Χαλκιδική και τον Άθω του Αγίου Όρους!!, πίνοντας τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό σου, ένα από τα σπιτικά μας λικέρ ή το ντόπιο τσίπουρο με τα νόστιμα μεζεδάκια, που θα ετοιμάσουμε για σας.

Μυθολογία:

Οι Ναϊάδες ήταν Νύμφες που κατοικούσαν σε σπηλιές, που βρίσκονταν κοντά σε νερό ή μέσα σ’ αυτό, κάτω από την επιφάνεια των ποταμών. Κατά την Ελληνική Μυθολογία οι Νύμφες ήταν πανέμορφες γυναικείες μορφές θεϊκής καταγωγής, που ζούσαν μέσα στην άγρια φύση,  συνοδεύοντας την Άρτεμη και παίζοντας μαζί της καθώς και με τον Πάνα. Οι Νύμφες ήταν ημίθεες και πνεύματα του γλυκού νερού που συνδέθηκαν με τη βλάστηση, κόρες του Ωκεανού ή άλλων ποταμών.
Μέσα στις σπηλιές τους οι Ναϊάδες απολάμβαναν τις χαρές του έρωτα με τον Ερμή ή τους Σειληνούς. Ζούσαν όσο και οι πηγές, κοντά στις οποίες κατοικούσαν. Όταν στέρευαν εκείνες, οι Ναϊάδες έσβηναν.
Οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως οι Ναϊάδες είχαν ιατρικές, θεραπευτικές ικανότητες, κυρίως λόγω της σχέσης τους με τον Απόλλωνα, καθώς και το χάρισμα να προφητεύουν τα μελλούμενα.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Η σουίτα Ναϊάδες διαθέτει:

Δύο κρεβατοκάμαρες με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι η κάθε μία, αναπαυτικά στρώματα και ρομαντικά φωτιστικά.
Μεγάλο σαλόνι με τζάκι και τριθέσιο καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι.
Δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 6 άτομα.
Μεγάλο μπαλκόνι με απίστευτη θέα στο βουνό και την θάλασσα.
Τραπέζια φαγητού.
Μπάνιο με καμπίνα και στήλη υδρομασάζ.
Δεύτερο W.C.
Μπουρνούζια για τους επισκέπτες.
Τηλεόραση LED SONY Bravia 32” και 2η μικρότερη.
Τζάκι.
Κεντρική θέρμανση.
Αir- Condition.
Δωρεάν Internet, Wi-Fi.
Στεγνωτήρα μαλλιών.
Κουνουπιέρες στις πόρτες και τα παράθυρα.

Η Σουίτα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

 Μεγάλο ψυγείο
Ηλεκτρικό φουρνάκι με τρεις (3) εστίες
Απορροφητήρα
Φούρνο μικροκυμάτων
Βραστήρα νερού
Μίξερ για νεσκαφέ
Όλα τα μαγειρικά σκεύη