Εκδρομές

Εκδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια εκδρομή στα μοναδικά Μετέωρα και επίσκεψη στα μοναστήρια

Ημερήσια εκδρομή στους Αγίους Αναργύρους, περιήγηση στα ασκηταριά του Όρους των Κελλίωνμε τις τοιχογραφίες από τον 13οαιώνα και στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Ημερήσια εκδρομή στο μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου, στο χωριό Ανατολή.

Ημερήσια εκδρομή στην κοιλάδα των Τεμπών, στην Αγία Παρασκευή. Θα περιηγηθείτε στην γύρω περιοχή, θα επισκεφθείτε, περνώντας την κρεμαστή γέφυρα, την εκκλησία και τη μικρή σπηλιά όπου στο τέλος της, από μια οπή στον βράχο,  αναβλύζει το αγίασμα της Αγίας Παρασκευής

Εκδρομές πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια εκδρομή στη Λάρισα.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το Διαχρονικό Μουσείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη-Μουσείο Κατσίγρα με πίνακες μεγάλων ζωγράφων, το Λαογραφικό Μουσείο, το Αρχαίο Θέατρο, το Μουσείο του πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη.
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το υπέροχο πάρκο του Αλκαζάρ, το Αισθητικό Άλσος, το Φρούριο, να περπατήσετε στους πεζόδρομους με την έντονη ζωή.

Ημερήσια εκδρομή στα Αμπελάκια.
Θα περιηγηθείτε στο γραφικά καλτνερίμια του,θα επισκεφθείτε το περίφημο Αρχοντικό Σβάρτς με πλούσια ζωγραφική και ξυλόγλυπτη διακόσμηση, το Λαογραφικό Μουσείο των Αμπελακίων, το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς και τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Με πορεία 3 περίπου Κm θα φτάσετε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και από εκεί, προχωρώντας μέσα από καστανιές, βελανιδιές και πουρνάρια, θα απολαύσετε υπέροχη θέα προς την κοιλάδα του Πηνειού μέχρι και τις ακτές της Πιερίας.
Μπορείτε να το συνδυάσετε και με επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή Τεμπών.

Εκδρομή στην Κάρλα.

Ημερήσια εκδρομή στην Λίμνη Κάρλα και παρατήρηση της ορνιθοπανίδας της περιοχής.