Όλυμπος - Κίσαβος

Στον Όλυμπο, το βουνό των Θεών - ΜΥΤΙΚΑΣ

   Από την πλευρά της Ελασσόνας μπορείτε σε μια μέρα να κατακτήσετε μια από τις μοναδικές κορυφές του κόσμου, τον Μύτικα.
Σημείο συνάντησης στην Ελασσόνα. Η διαδρομή ξεκινά με προορισμό το χωριό Καλύβια και μετά το καταφύγιο του Χρηστάκη στα 2.450 μέτρα.
Μια ιδιαίτερη χωμάτινη και δύσκολη διαδρομή για 16 χλμ. στα σπλάχνα του Ολύμπου με φαράγγια, απότομες πλαγιές, αγριοκάτσικα και ατίθασα άλογα!
Φτάνοντας στο καταφύγιο Χρηστάκηθα απολαύσετε φρέσκο τσάϊ του βουνού και μετά θα ξεκινήσετε την ανάβαση για την Σκάλα, 1,5-2 ώρες.
Από εκεί αρχίζει η ανάβαση για την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα.
Μια αξέχαστη, μοναδική, εμπειρία!

Όλυμπος - Κορυφές για όλους.

Μια ιδιαίτερη ανάβαση, όπου όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να κατακτήσουν εύκολα την δεύτερη κορυφή του Ολύμπoυ, Σχολιό, στα 2.912μ.
Από εκεί μπορεί να απολαύσετε και θα φωτογραφήσετε την εντυπωσιακή κορυφογραμμή του Ολύμπου..
Η κατάβαση διαρκεί μία ώρα και μετά παραμονή στο καταφύγιο Χρηστάκη ή ένα δροσερό μπάνιο, αν ο καιρός το επιτρέπει, στην παραλία.

BusΤour Κισσάβου.

Μια αξέχαστη περιήγηση στον Κίσσαβο με λεωφορειάκι της Trekking Hellas East Thessaly.
Περάσματα ποταμών, πορεία σε δασικούς δρόμους, επισκέψεις στα αρχοντικά της περιοχής, στα μοναστήρια και σε άλλα αξιοθέατα που θα συναντήσετε, μέσα σε πυκνή βλάστηση και μαγευτικά τοπία με φόντο τη θάλασσα.
Στη θέση Κάναλος θα επισκεφθείτε το ορειβατικό καταφύγιο του Κισσάβου, από όπου θα ξεκινήσει η πεζοπορία σας μέχρι την κορυφή του βουνού, στα 1978 μ.