Πεζοπορικές Διαδρομές

Διαδρομή Σκήτη-Προφήτης Ηλίας-Δασικό Παρατηρητήριο-Λίμνη Σκήτης.

Με αφετηρία τον ξενώνα μας μια μαγευτική διαδρομή μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με υπέροχη θέα!!
Στην λίμνη το μέρος προσφέρεται για παραδοσιακό πικ-νικ, όπως παλιά, κατάχαμα, με κεφτεδάκια, τυρί φέτα, ελιές και ντομάτα.

πεζοπορικές διαδρομές

πεζοπορικές διαδρομές

Διαδρομή Σκήτη-πηγές Μπουρμπουλήθρας-Αγιόκαμπος.

Με αφετηρία τον ξενώνα μας πηγαίνουμε στις πηγές της Μπουρμπουλήθρας, απ’ όπου μέχρι πριν λίγο υδροδοτούνταν η Σκήτη. Η διαδρομή μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τον Αγιόκαμπο, για μια βουτιά στα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου Πελάγους.

Πεζοπορικό μονοπάτι Μελιβοίας-Βελίκας.

Πανέμορφο μονοπάτι σηματοδοτημένο, δυόμιση ώρες πορεία. Μαγευτική πορεία ανάμεσα σε τεράστια δέντρα, οργιαστική βλάστηση, ρυάκια και μικρό καταρράκτη με λιμνούλα.
Η δραστηριότητα γίνεται σε συνεργασία με την Trekking Hellas East Thessaly, συνδυάζεται με τοξοβολία, flyingfox για όλους και προσφέρεται πικνίκ.

πεζοπορικές διαδρομές

πεζοπορικές διαδρομές

Πεζοπορικό μονοπάτι Αγιά - Μεταξοχώρι - Μεγαλόβρυσο.

Μαγευτική πορεία σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με καταπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η δραστηριότητα γίνεται σε συνεργασία με την Trekking Hellas East Thessaly

Πεζοπορικό μονοπάτι Πολυδενδρίου.

Μοναδικής ομορφιάς διαδρομή στο δάσος του Πολυδενδρίου, στο Μαυροβούνι, που καταλήγει στο Αιγαίο Πέλαγος, μέσα από πυκνή βλάστηση, φυσικές λίμνες και rappel σε καταρράκτες ύψους 8-37 μέτρων.

πεζοπορικές διαδρομές