Ειδικές παροχές

  • Ιατρικός τουρισμός και εναλλακτικός τουρισμός με εναλλακτικές μορφές θεραπείας διαφόρων επώδυνων παθήσεων και συμπτωμάτων (οσφυαλγία,ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο, ρευματοπάθειες κ.α) με βελονισμό, shiatsu, χειροπρακτική, massage με αιθέρια έλαια, ρεφλεξοθεραπεία, μεθόδους χαλάρωσης και αυτοθεραπείας κλπ. και συνεπώς υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με τις διακοπές σας (καλοκαιρινές ή χειμερινές).
    Οι υπηρεσίες αυτές βρίσκονται υπό την επίβλεψη και ευθύνη του προέδρου της εταιρίας κ. Βασιλείου Μπαλαή, ιατρού, ειδικού Φυσιάτρου-βελονιστή.

 

  • Βοτανοθεραπεία με συνδυασμούς βοτάνων και ροφήματα από την πλούσια χλωρίδα της περιοχής για τόνωση του οργανισμού, χαλάρωση, ξεκούραση, αποτοξίνωση.

 

  • Ξεναγήσεις από ειδικούς για γνωριμία με την τοπική χλωρίδα (μανιτάρια, βότανα κλπ). Μπορείτε να συμμετάσχετε σε εξορμήσεις για οικολογική συλλογή και φωτογράφηση μανιταριών μαζί με τη “Λέσχη μελέτης και προστασίας της μυκητοχλωρίδας και του δάσους Ν. Λάρισας Amanita Caesarea”, καθώς και σε περιπάτους στη γύρω φύση για γνωριμία και ενημέρωση για τις δράσεις φαρμακευτικών βοτάνων της περιοχής και τη χρήση αρωματικών βοτάνων στην κουζίνα.

Βελονισμός


Shiatsu


Χειροπρακτική


Μασάζ με αιθέρια έλαια


Ρεφλεξοθεραπεία


Μέθοδοι χαλάρωσης και αυτοθεραπείας


Βοτανοθεραπεία


Μανιτάρια